top of page

Gelaatsbehandeling

Elke huid is anders en iedereen heeft andere verwachtingen van een gelaatsbehandeling. Bij L'espoir de la Beauté kan je terecht voor verschillende behandeling met een verzorgend, anti - aging effect.

Lichaamsbehandeling

Het is belangrijk om in de drukte van elke dag af en toe tijd te maken voor jezelf en je lichaam te verzorgen.

Kies uit verschillende behandelingen die het beste aansluiten bij jou noden en wensen.

Bloemen en Nails

Kunstnagels

Mooie nagels zijn een visitekaartje voor elke vrouw en zorgen voor zelfzekerheid. Niemand krijgt ze echter zomaar. Met ons uitgebreid assortiment aan nagelproducten kan ik jou de nagels geven die je altijd al wou. Verzorgende uitstraling.

Epilatie

Niets zo mooi als een gladde goed verzorgde huid. Bij het epileren worden ongewenste haartjes verwijderd, inclusief de haarwortels. Dit resulteert in een glad huidoppervlak om van te dromen.

 Spraytan

De meest natuurlijke en onberispelijkste Spray Tan, duurzaam resultaat.

Mooie egale tint.

Perfect voor een avondje uit!

Lash  & Brow bar

Iedereen wil lange, volle wimpers. Wimperextensions zorgen voor een prachtige verlenging die niet van de echte te onderscheiden is.

Zo krijg je mooie, lange wimpers met een natuurlijke uitstraling.

Ontspannende pedicure

Estetische pedicure

Onze voeten krijgen elke dag heel wat te verduren. Een esthetische pedicure maakt de voeten weer zijdezacht. Na de deugddoende behandeling is het precies of je op wolkjes loopt.

Medische pedicure

Onze voeten krijgen elke dag heel wat te verduren. Een medische pedicure maakt de voeten weer zijdezacht. Na de diepgaande behandeling is het precies of je op wolkjes loopt.

manicure, pedicure
bottom of page